Golveriet

Tjänster

Allt inom golv

Golveriet utför allt från parkettläggning och mattläggning till parkettslipning av högsta kvalitet - åt både privatpersoner och större företag. Du kan även anlita oss för exempelvis att jämna ut golv, infärgning, lackning och vaxning. Eftersom vi följer Golvbranschens riktlinjer för auktoriserade golvföretag är du garanterad att vi både har de utbildningar och den kunskap som krävs för de jobb vi åtar oss. 

Våtrum och GVK

När det gäller våtrum är kraven höga på att golvföretag ska kunna garantera ett korrekt utfört arbete. Vi är auktoriserade via GVK, vilket innebär att samtliga anställda har den utbildning och kunskap som krävs för att arbeta med väggar och golv i våtrum. En GVK-auktorisering innebär att vi följer givna kvalitetsrutiner och GVK:S branschregler.

Lvt golv

Luxury Vinyl Tile eller LVT-golv är ett heterogent (flerskiktat) golv som skärs till plattor och plankor för att sedan antingen limmas på plats eller läggas löst i en mängd olika miljöer – allt från kommersiella utrymmen med mycket tungt slitage till bostäder.

LVT kan användas på många olika sätt och passa in i många olika designlösningar på grund av sina egenskaper.

Parkett

Ett parkettgolv är naturligt hållbart med färger och variationer som skapar en genuint varm känsla i ditt hem. Parkettgolv består av trä och har alltid ett ytskikt av ädelträ, men beroende på brädans tjocklek kan det vara uppbyggt på lite olika sätt. Parkettgolv finns i många olika träslag, ek, ask, bok, björk, valnöt eller lönn som alla har olika egenskaper och utseenden.

Trä är ett fantastiskt material att lägga som golv. Inget golv är det andra identiskt och träets unika utseende får hela rummet att leva. Variationsrikedomen med 1-stav, 2-stav och 3-stav ger ytterligare möjligheter att få det golv du blir nöjd med.

Textilgolv

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Ett textilgolv av hög kvalitet kapslar in damm och partiklar och håller kvar dem tills du dammsuger. Det finns förstås också subjektiva skäl till att välja ett textilgolv. Extra komfort.